Slider

Noten op de Noen: Op muzikale reis door Europa

HELVOIRT – 24 januari 2020. Strijktrio Tourlou neemt u mee op een muzikale reis door Europa.

We reizen naar Bulgarije, vervolgens naar Griekenland, IJsland, Italië, Armenië, Spanje en natuurlijk slaan we Nederland niet over.

Deze muzikale reis wordt verzorgd door de groep Toulou, een strijktrio die folkmuziek speelt uit heel Europa. Ik zal de internationale groep aan u voorstellen:

David Alameda Márquez (zang en viool)  hij komt uit Spanje speelt niet alleen een gewone viool, maar ook de bijzondere  altviool d’amore.

Anna Vala Ólafsdóttir (zang en cello) werd geboren in Reykjavík, IJsland. Op 8-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste cellolessen en bleef ze de komende 13 jaar lessen volgen. Toen ze 14 was, trad Anna Vala toe tot een koor dat uiteindelijk leidde tot de eerste zangles. Het duurde niet lang voordat ze wist dat ze zangeres wilde worden. Anna Vala voltooide haar bachelorstudie klassieke zang en pedagogiek aan het conservatorium van Utrecht en vervolgde haar studie aan Fonteys Conservatorium in Tilburg.

Mayumi Malotaux (viool, zang en de mandoline) is een singer/songwriter. Zij heeft een sterke interesse in de verhalen die in de volksmuziek wordt verteld. Zij richt zich vooral op de Scandinavische en Oost Europese muziek en ze is langere tijd zangeres geweest in een Balkan orkest.

Deze Noten op de Noen muziekreis begint zondag 16 februari in de oude kerk van Helvoirt aan de Torenstraat om 12.15 uur.

 Bron: Noten op de Noen (Els Knoope)

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *