Slider1
slider2

Cabaretgroep Ojee treedt op in HelvoirThuis

HELVOIRT – 4 maart 2023. Het Helvoirtse cabaretgezelschap Ojee treedt op vrijdagavond 17 maart op in het HelvoirThuis, een vermakelijke cabaretavond onder het motto: Ojee, we worden ouder!

Op 28 december gaf Ojee een eerste optreden voor een uitverkochte zaal in het HelvoirThuis met na afloop veel enthousiaste reacties. Omdat we veel mensen moesten teleurstellen (vol is vol) heeft Ojee besloten een tweede optreden te verzorgen. Het wordt weer een ouderwetse cabaretavond in de sfeer van een cabaretcafé waarbij onder het genot van een drankje en een hapje genoten kan worden van seniorencabaret.

De cabaretgroep Ojee is opgericht door Frans van Lith en Huub Poels, dorpsgenoten die allebei een rijke ervaring hebben in verschillende vormen van kleinkunst, van tonproaten tot toneelregie en van muziek maken tot het geven van amusante optredens. Intussen bestaat de groep uit veertien enthousiaste senioren die wekelijks repeteert in het HelvoirThuis.

Vrijdag 17 maart, HelvoirThuis / Aanvang 19.30 uur, vol is vol / Entree: 5 euro. Kaarten verkrijgbaar die avond aan de kassa en in de voorverkoop bij slijterij Mitra, Kerkstraat 30, Helvoirt (alleen contant betalen). De zaal en de bar van het HelvoirThuis zijn om 19.00 uur open. De bar is ook na het optreden geopend. De spelers van Ojee hopen u dan te ontmoeten.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *