Slider1
slider2

Drie Dorpen Feest: genieten geblazen op het Lidwinaveld

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 5 maart 2023. Het Lidwinaveld in Vught vormt zondag 26 maart het decor voor een bijzonder evenement. Het Drie Dorpen Feest is een dag, waarop inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt kunnen vieren dat ze samen één gemeente vormen.

Lokale horecaondernemers zetten samen met de Gemeente Vught een programma neer, waarmee het genieten wordt voor jong én oud. Blok deze dag in uw agenda. De entree tot het feest is helemaal gratis!

Het Drie Dorpen Feest mag gezien worden als een feestje, dat de inwoners van de kernen Vught, Cromvoirt en Helvoirt nog tegoed hadden na de gemeentelijke herindeling. Daarvoor heeft een aantal horecaondernemers uit de kernen de handen ineen geslagen, met steun van de Gemeente Vught. Het programma staat garant voor een dagje uit met het hele gezin en duurt zondag 26 maart van 12.00 tot 20.00 uur.

MillStreet

Op het Lidwinaveld komt een grote tent te staan, waarin alle activiteiten samenkomen. Live muziek, eten en drinken én spelen komen samen, waarbij met elke leeftijd rekening wordt gehouden. Zo komt er voor de jongste jeugd een springkussen te staan. Daar kan naar hartenlust worden gesprongen en gespeeld. Liefhebbers van iets lekkers te eten en te drinken komen evenmin iets tekort. Daarvoor staat een aantal foodtrucks met lekkernijen garant. Onder het genot van een hapje en een drankje kan genoten worden van een divers muzikaal programma. Blikvanger is de spetterende liveband MillStreet. Deze maakt van elk optreden een feest, waar de gemiddelde coverband of DJ alleen maar jaloers naar kan kijken. Pop, rock, dance en party hits: ze komen allemaal voorbij in één ronkende show, verzorgd door een energieke zanger en zangeres én een kwartet topmuzikanten.

Voor elk wat wils
Behalve van deze nationale topband valt er nog van veel meer muziek te genieten. Ook hier geldt: voor elk wat wils! Zo neemt van eigen Vughtse bodem DJ Mies plaats achter de draaitafels. Zij zorgt voor aanstekelijke klanken, waarop stilstaan bijna niet mogelijk is. Ook bluesband Gadja speelt vrijwel een thuiswedstrijd. Deze heren duiken in het verleden met nummers van onder andere Jimi Hendrix, Cream en ZZ Top. Uit een heel ander muzikaal vaatje tapt het Cromvoirts Orkest. Dat stond voorheen bekend als de Cromvoirtse Fanfare, maar is een meer moderne koers gaan varen, passend bij elke gelegenheid. De laatste naam op het affiche is de meest bekende. Alex is al jaren één van de populairste feestzangers van ons land. Dat dankt hij aan zijn grote hit Een bossie rooie rozen, maar Alex heeft nog veel méér in huis, zowel Nederlands- als Engelstalig. Hij maakt van elk optreden een feest en zet de tent op het Lidwinaveld dan ook zeker op zijn kop.

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Jan van Balkom , 5 maart 2023 @ 09:38

    Leuk plan….. wel vreemd dat men spreekt over Drie Dorpen Feest en vervolgens over gaat naar ‘kernen’. Helvoirt is een DORP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *