Slider

Bonte Keiespellers Middag & bekendmaking Prinsengroep Helvoirt

HELVOIRT –  8 oktober 2019. De zomervakantie is voorbij, de kinderen hebben hun eerste schoolweken achter de rug en Helvoirtse evenementen worden langzaamaan opgestart.

Ook de SOC en KenderKarnaval zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2020. Nu al? Jazeker!
Het eerste gezellige carnavalsspektakel staat al gepland: De Bonte Keiespellers Middag (BKM-4-Kids)
Dit jaar organiseert de commissie BKM samen met KenderKarnaval een gezellige middag: een bonte middag vóór en dóór kinderen; maar uiteraard zijn ook alle vaders, moeders, opa’s en oma’s van harte welkom.

Naast allerlei optredens van talenten uit ons eigen Keiespellersdurp (tonproaters, korte sketches, muziekskes etc.) zal ook de Jeugdraad 2020 bekend worden gemaakt. Dat zijn de Prins en de Prinses, Janske en Franske, de Joker, Raad van 11 en de Jeugdraad Supportersclub. Dit betekent dus i.t.t. voorgaande jaren,  dat de bekendmaking dit jaar niet op school zal plaatsvinden maar tijdens BKM-4 Kids op ZONDAGMIDDAG 10 NOVEMBER. Noteer het alvast in je agenda!

Dit evenement zal plaats gaan vinden bij De Bolle Keizer. Aanvang 14:00 uur; zaal open vanaf 13:00 uur. De entree is geheel gratis.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *