Slider

24 november: opening Natuurspeeltuin Helvoirt

De komende week is de natuurspeeltuin afgesloten met linten. We willen op deze manier zorgen dat de speeltuin volgende week zondag er op z’n mooist bij ligt. Alvast onze dank voor jullie medewerking.

HELVOIRT – 18 november 2019. In het afgelopen half jaar is het braakliggende oude crossbaantje omgetoverd tot een prachtige speelplek en ontmoetingsplek: de Natuurspeeltuin Helvoirt. Men zegt wel eens “vele handen maken licht werk” en dat hebben we de afgelopen maanden mogen ervaren. Veel dorpsgenoten, stichtingen, bedrijven en de gemeente hebben bijgedragen aan de aanleg van de natuurspeeltuin. En nu is het tijd om ervan te gaan genieten!

Op zondag 24 november openen we officieel de natuurspeeltuin en hebben we een eerste gezellige zondagochtend met elkaar in de speeltuin. We hopen jullie daar allemaal te zien tussen 10.00 en 12.00 uur!

Natuurlijk mag iedereen het hele jaar door gebruik maken van de speeltuin, maar we willen jullie graag vragen om altijd rekening te houden met elkaar en met de buren en de speeltuin in goede orde achter te laten na gebruik. Dat betekent: rommel weggooien en niets kapotmaken.

Elke dag loopt een lid van onze club van 31 een rondje door de speeltuin om samen de speeltuin mooi te houden. Zij geven het aan ons door als er iets niet in orde is, maar we willen ook aan jullie allen vragen om mee een oogje in het zeil te houden.

Spreek ons aan, of stuur een berichtje als je iets opvalt, een leuk idee hebt of wat wil vragen. Samen met jullie houden we de Helvoirtse natuurspeeltuin in topconditie!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *