Slider1
slider2

Zon op het dak van je bedrijf?

Doe het samen met energiecoöperatie HOT!

HELVOIRT/HAAREN – 26 april 2021. Op donderdag 20 mei om 20u wil HOT een digitale meeting beleggen voor geïnteresseerde ondernemers met een dak groter dan 300 m2. Maak aan Jan@coopHOT.nl uw belangstelling voor deelname bekend. Doe dit voor 3 mei aub, met uw naam en e-mail adres

Voor wie?
Energiecoöperatie HOT (Huis & Omgeving in Transitie), met als bakermat Helvoirt-Haaren-Esch-Biezenmortel, helpt lokale ondernemers met het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Dankzij een nieuwe subsidieregeling voor coöperaties is samenwerking met HOT nu extra aantrekkelijk.

Wat kan HOT voor u doen?
Allereerst helpt HOT u bij het haalbaarheidsonderzoek, want niet alle daken zijn geschikt. Kan het elektriciteitsnet en/of de dakconstructie het aan?
Verder kijken we naar de financiering. Doet u zelf de investering? Of wordt de investering gedaan door de energiecoöperatie? Samen bekijken we wat de interessantste oplossing is voor uw bedrijf.
Op dit moment wordt heel concreet bij een 8-tal Duinboeren onderzocht welke vorm van Zon op Dak het mooiste perspectief biedt voor de Duinboer.

Wat zijn de voordelen?
Zonnepanelen leveren een gegarandeerd rendement. Daarnaast zorgen ze voor een groen imago van uw onderneming. Nog veel daken liggen braak. Als we die allemaal vol leggen, hoeft er geen kostbare natuur- of landbouwgrond te worden opgeofferd voor de aanleg van zonneweiden.

Meer weten?
HOT helpt u graag verder. Neem bij vragen contact op met Jan Peters, voorzitter HOT, tel 06-50630371 en e-mail Jan@coopHOT.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *