Slider1
slider2

Zanger Niels van Kollenburg brengt Leyenhof weer live muziek

HELVOIRT – 31 mei 2021. Na een lange tijd van radiostilte vanwege het coronavirus, konden de bewoners van zorgcentrum Leyenhof van stichting ’t Heem eindelijk weer eens buiten genieten van live muziek.

En hoe!
De Tilburgse zanger Niels van Kollenburg gaf hen een spetterend live optreden. Al twee maal eerder trad Niels op voor de bewoners en huurders van het Leyenhof in Helvoirt.
Ze zijn inmiddels zo verkocht aan zijn prachtige zangstem en gezellige feestgehalte dat iedereen unaniem besloot; ‘Zodra het weer kan, willen we dat Niels weer komt zingen!’

En zo geschiedde. Ter gelegenheid van NLDoet zong Niels meer dan uur lang allerlei liedjes; die van hem zelf maar ook vele covers. Van Hazes en Koos Alberts tot Django Wagner. Maar Niels is niet alleen Nederlandstalige zanger, dus ook sixties zoals Tom Jones en liedjes van Robbie Williams kwamen aan bod. En wat een geluk, de zon scheen nog ook. Eindelijk! Het publiek zong en klapte er dan ook vrolijk op los. Een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Meer informatie: https://nielsvankollenburg.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *