Slider

Wie helpt Boekenmarkt aan nieuwe ruimte?

HELVOIRT – 17 februari 2021. Het gaat er uiteindelijk toch van komen! De Boekenmarkt Helvoirt, al vele tientallen jaren een begrip in ons dorp, moet de Oude Dr. Landmanschool verlaten.

Dit heeft de gemeente Vught ons onlangs laten weten. De oude school wordt verkocht. 

Eind mei moeten de lokalen die de Boekenmarkt nu in gebruik heeft leeg worden opgeleverd.  Omdat de kans groot is dat wij niet in de nieuwe plannen voor de oude school voorkomen, zijn wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe ruimte waar we onze boeken, platen en cd’s kunnen opslaan.

De opbrengst van de verkoop van de boekenmarkt is altijd naar goede doelen gegaan in Helvoirt of die banden hebben met ons dorp. In de afgelopen jaren hebben we meer dan € 55.000,– kunnen schenken. Daar zijn we best een beetje trots op!

We willen dit graag blijven doen. Vooral om onze dorpsgemeenschap financieel te blijven ondersteunen. Daarnaast gunnen we iedereen nog vele jaren het leesplezier dat velen al lange tijd hebben gehad.

Onze vraag is dus: wie kan ons helpen aan een andere ruimte voor onze boeken, platen en cd’s? Alle ideeën, voorstellen of suggesties voor een locatie in Helvoirt zijn van harte welkom!

U kunt mailen naar familiemesman@gmail.com of telefonisch: 0411-643018.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken.

Boekenmarkt Helvoirt.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *