Slider

Meet, Play & Create online voor jongeren

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 17 februari 2020. Pssst! Ben jij tussen de 12-18 jaar? Woon je in de Gemeente Vught ? Heb je de balen van corona?

En zin in ff iets anders, iets chills, iets creatiefs? Wil je met je vrienden een toffe online activiteit doen? Samen met andere jongeren uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt?

Diverse culturele en sportieve aanbieders hebben gave gratis activiteiten voor jongeren in de aanbieding. Doe zaterdag 20 februari in de ochtend mee met een ont-stressende f*cking corona workshop mindfulness. Of speel in de avond mee met een heuse Try Out quiz over muziek, Netflixseries, bizarre sporten en Vughtse plekken.
Bouw op zaterdag 27 februari je eigen 3D avatar in het programma Tinkercad.
Of schrijf op zaterdag 13 maart mee met een poëziesessie, waarin op een speelse manier korte gedichten geschreven worden.

Check of er iets leuks voor je bij zit én de complete data, tijden en info op  www.vughtbeweegt.nl (aanbod jongeren). Vraag je vrienden om ook mee te doen!
Heb je vragen over een activiteit? Neem dan contact op met de aanbieder van de activiteit, die op Vught Beweegt vermeld staat.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *