Slider

Wie bakt de lekkerste..

Matador kruiwagen BBQ

HELVOIRT – 16 september 2019. A.s. zaterdag is het zover en gaat de BBQ van Matador Helvoirt aangemaakt worden op het kerkplein in Helvoirt.

De wethouders Harrie en Martin, een winkelier, postbezorger Wim, brandweercommandant Nico, taxichauffeur Ine, de voorzitter van, de Prins van en ga zo maar door. zaterdag strijden ze om de eer……

De wisseltrofee 2019….

Ludieke wedstrijd.
Zaterdag gaan ze het broodje hamburger bakken. De voorzitter van de jury, Els Knoope, heeft drie geweldige prijzen uit te delen. De winnaar gaat naar huis met een wisseltrofee en een waardebon van 75 euro, te besteden bij Restaurant In ‘t Groene Woud Vught. Deze prijsuitreiking is gepland om 15.00 uur ongeveer…..

Kijken ruiken proeven/Helvoirt Leeft
En u mag komen kijken, ruiken en proeven. Het beloofd een mooie dag te worden, het weer ziet er veel belovend uit en de organisatie heeft er erg veel zin in. Voor het eerst een BBQ wedstrijd van een landelijke organisatie SBWN (Stichting bbq wedstrijd Nederland) onder de rivieren. Het gaat goed komen in de Kastanjelaan en ook winkeliers, zoals Timmermans en v/d Loo hebben er zin in en doen actief mee aan deze dag. Ruim 30 verenigingen staan opgesteld en bieden u een prachtig beeld van het wel en wee van ons mooie Helvoirt.

Meet en Greet
Er is van alles te doen rondom de barbecue, Team “bad to the bone” regerend Nederlands kampioen BBQ is aanwezig voor Meet en Greet, er is een springkussen en bedrijven die alles van BBQ weten, van warm water en demonstreren hoe het een en ander werkt, kortom te veel om op te noemen.

Er is een terras, muziekske en sfeer.
Om 10.00 uur start de wedstrijd en rond 17.00 uur is de prijsuitreiking daarvan. Wie heeft de Helvoirtse Pekingeend het lekkerste bereid wie weet er wel raad met een Struisvogelei? Kan dat allemaal op een BBQ?? Jazeker, kom kijken en geniet van al dit leuks.

“BBQ Battle Helvoirt” is mede mogelijk gemaakt door Brasserie Het Verlangen

www.bbqwedstrijdhelvoirt.nl              info@bbqwedstrijdhelvoirt.nl

Warm water voorziening door Streefland........

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

  • Marchinus , 16 september 2019 @ 10:36

    Is de Matador kruiwagen BBQ in het assortiment van Matador opgenomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *