Slider1
slider2

Werk in uitvoering in de Torenstraat

HELVOIRT – 16 november 2021. De herinrichting van de Torenstraat is al weer even achter de rug. De riolering is vervangen en de straat ligt er netjes bij.

Maar het werk heeft nog een staartje. Tussen de Kastanjelaan en het spoor blijft de oude riolering liggen, maar voorzien we haar van een kunststof binnen* voering. Dat leidt de komende dagen tot enige verkeershinder.  

Verkeersmaatregel

Het rioolwerk tussen de Kastanjelaan en het spoor voeren we deze week uit. Loopt alles volgens plan, dan is het werk vrijdag klaar. Tot dat moment sluiten we één rijbaan af om veilig te kunnen werken. Het verkeer in beide rijrichtingen moet dus van één en dezelfde rijbaan gebruik maken. Verkeersregelaars leiden het verkeer beurtelings in de goede baan.

*Relinen is een ideale rioolrenovatietechniek. Dankzij deze methode kunnen riolen worden gerenoveerd zonder ze open te breken. Het riool krijgt een nieuwe binnenkant en kan er weer tientallen jaren tegenaan. Het spreekt voor zich dat rioolrenovatie veel voordeliger is dan rioolvervanging.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *