Slider1
slider2

Wereld Prematurendag

JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS -16 november 2021. Morgen, 17 november, is het Wereld premature dag, de hele wereld staat deze dag in het teken van de prematuren.

Eén op de tien kinderen wordt prematuur geboren. In 2020 zijn er in het JBZ 223 baby’s prematuur geboren. Onze zorg in het JBZ bestaat allereerst en als belangrijkste uit gezinsgerichte zorg. Een vroeg geboorte heeft namelijk enorme impact op de hele familie. Familie wordt geconfronteerd met veel onzekerheden en een voor hen onbekende wereld.

In de hele wereld worden op 17 november gebouwen paars aangelicht. De kleur paars is de mengkleur van blauw en roze en staat wereldwijd voor prematurendag. Ook wij vinden het belangrijk om (kersverse) ouders van te vroeg geboren kindjes een hart onder de riem te steken en de bekendheid rondom vroeggeboorte te vergroten.

Daarom wordt onze bezoekersgarage deze week paars verlicht.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *