Slider

We willen graag warm water tijdens de BBQ Battle in Helvoirt

HELVOIRT – 2 september 2019. Tijdens het bbq evenement, 21 september a.s., had de organisatie bedacht dat het wel makkelijk zou zijn om warm water te hebben op het kerkplein.

Nou, warm water, dan moet je naar de plaatselijke loodgieter. We hadden de vraag voorgelegd aan Vincent Streefland. Vincent is super enthousiast aan de slag gegaan en ja hoor, we hebben 21 september warm water bij het evenement.

Hij heeft een mobiel keukenblok in elkaar gezet, met grote afwasbak, mengkraan en een boiler. Nee niet zomaar een boiler het is een warmtepompboiler.

Fantastisch, het gaat om een super energiezuinige boiler van 150 liter. Een gezin van 4 personen kan hier mee uit de voeten. Het scheelt 500 euro energie per jaar en op de aanschaf zit nog eens 1250 euro subsidie.

Vincent doet zelf die dag de afwas en kan je er van alles over vertellen. Energie, daar gaat het over in deze tijd. Nou op 21 september wordt je er goed over geïnformeerd door Vincent Streefland zelf, op het kerkplein vanaf 10.00 uur heeft hij warm water

Vincent, bedankt namens de organisatie.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

  • Erik Manders , 2 september 2019 @ 23:29

    Geweldig Vincent bedankt
    Namens alle BBQ teams 🔝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *