Slider1
slider2

Wat vindt u van de sociale media van de gemeente Vught?

Geef uw mening

HELVOIRT/CVROMVOIRT/VUGHT – 18 april 2023. Bent u inwoner van Vught, Helvoirt of Cromvoirt, tussen de 25-75 jaar oud en actief op social media? Dan ben ik benieuwd naar uw mening over de sociale media van de gemeente Vught. Óók als u de gemeente niet volgt. Dan wil ik namelijk graag weten waarom niet. Doet u mee?

Wie ben ik en waar is dit voor?

Mijn naam is Mardine, ik kom uit Helvoirt en op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij de gemeente Vught. Dit onderzoek gaat over hoe de gemeente Vught haar social media kanalen kan inrichten en verbeteren voor haar inwoners. Ik wil daarom graag van u weten waar u als inwoner behoefte aan hebt. Wat voor informatie verwacht u bijvoorbeeld van de gemeente op social media? Via welk medium bent u het meest actief en wat doet u hiermee?

Wilt u zo vriendelijk zijn om deze vragenlijst voor mij in te vullen? Met het resultaat kan de gemeente Vught haar kwaliteiten op social media voor u verbeteren en u helpt mij met afstuderen .  Het invullen duurt slechts 5-10 minuten. De vragenlijst kunt u openen via deze link: https://forms.gle/zYTpvMqF19hKHbAi8 en is volledig anoniem.  

De vragenlijst kunt u uiterlijk tot zondag 30 april invullen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet, Mardine van Iersel, stagiaire communicatie gemeente Vught

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *