Slider1
slider2

Wat te doen

HELVOIRT – 24 juni 2024    Wat te doen

De wereld is in nood. En kijk om je heen. Zie de noden van onze eigen samenleving, van mensen in onze naaste omgeving. Wat te doen? Het Evangelie van deze week reikt ons daarvoor iets aan: geloof. Marcus schrijft over een vrouw in nood. Buitengesloten door de gemeenschap went zij zich tot Jezus. Hij herkent haar geloof. Hij wil haar ontmoeten en schenkt haar vertrouwen. Hij toont haar aan de gemeenschap. Zij hoort er weer bij, zij mag er weer zijn. En als je mag voelen dat je erbij hoort, dan kom je tot leven. Dàt geeft Jezus haar: ‘Ga in vrede’: niet slechts voor even, maar voor haar hele leven.

Wat te doen? Geloof en vertrouw. Jezus is gekomen uit liefde voor elke mens zonder onderscheid naar kleur, geaardheid, rang of stand. Geloof in zijn opdracht: heb je naaste lief en probeer daar wat van te maken. Reizen met Jezus in je leven is reizen in Vrede. Daarvoor nodigen wij u uit om samen te vieren in de Open Kerk Helvoirt. U bent van harte welkom. Op zaterdag 29 juni in de Oude Sint Nikolaaskerk aan de Van Grevenbroeckstraat in Helvoirt. De aanvangstijd is 19.00 uur.

Open Avond: maandag 1 juli
Op maandag 1 juli vindt de jaarlijkse Open Avond plaatst van Open Kerk Helvoirt. Het wordt een avond van samenzijn, gezelligheid, luisteren en samen zingen met het koor van Open Kerk. Aanvang is 19.30 uur en locatie: HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 te Helvoirt.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *