Slider1
slider2

Wandel je mee met Stichting Marky op zondag 7 januari?

HELVOIRT – 2 januari 2024. Nog even en dan is het tijd voor de jaarlijkse traditie om samen te wandelen voor het goede doel.

Op zondag 7 januari aanstaande vindt namelijk de (voorheen) Te Voet Te Veld Winterwandeling plaats.

Regen of niet, de organisatie is er in ieder geval meer dan klaar voor. Momenteel worden er nog de laatste puntjes op de i gezet om ook van deze wandeling weer een groot succes te maken.  
De start en finish vinden plaats in het centrum van Helvoirt. Harmonie Kunst Adelt stelt repetitiezaal De Notenkraker aan de Kastanjelaan hiervoor beschikbaar.
Er zijn wandelroutes van 4, 8 en 12 kilometer. De 4 km (gezins)route is een speciale wandeling door het dorp met een leuke puzzeltocht. En goed opletten hoor want je kunt ook nu weer een leuke prijs winnen! De routes 8 en 12 km gaan door het mooie buitengebied van Helvoirt en Vught.

We starten op zondag 7 januari tussen 12.00 en 13.30 uur vanaf Muziekzaal De Notenkraker, (Oude School), Kastanjelaan 12 in Helvoirt. Alle routes zijn bewegwijzerd en iedereen ontvangt een routebeschrijving.
Het inschrijfgeld is € 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,-. voor volwassenen. In de Notenkraker wordt soep, worstenbroodjes, warme chocolademelk, glühwein, koffie en thee verkocht waarvan ook de (netto)opbrengst ook direct naar de kinderen in Guatemala gaat.

Tot ziens op 7 januari!
Kijk voor meer informatie op https://stichtingmarky.nl/winterwandeling-te-voet-te-veld-by-marky/

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *