Slider

Vughtse burgemeester spreekt in Helvoirt

HELVOIRT –  8 november 2019. Deze maand start een serie lezingen in het HelvoirThuis die elke twee maanden door de Vereniging 55+ in Helvoirt worden gehouden. Een ding staat vast: er komen spraakmakende gasten die een interessant verhaal hebben!

Op donderdag 28 november is de eerste lezing met de Vughtse burgemeester Roderick van de Mortel die vanaf 1 januari 2021 ook de burgemeester van Helvoirt is. Hoe kijkt hij naar dit dorp? Wat gaat er veranderen voor de inwoners? Van de Mortel zal deze avond eerst zelf het woord nemen, na de pauze is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

De gast voor de tweede avond is ook al bekend: op donderdag 23 januari komt Mariet Bogaerts uit Helvoirt. Zij was jarenlang werkzaam als rechter bij de rechtbank in Den Bosch. Meer informatie volgt. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Volgende lezingen worden gehouden in maart, mei. Na de vakantie wordt de serie lezingen voortgezet. Als introductie is de eerste lezing op 28 november voor ieder gratis. Voor de volgende lezingen zal een kleine bijdrage in de kosten worden gevraagd. De lezingen zijn voor ieder toegankelijk.

Belangstellenden in Helvoirt of directe omgeving die geen vervoer hebben om naar de lezingen te komen, kunnen dit laten weten: mail dan naar: annemarievh1@hotmail.com. U wordt dan opgehaald en thuisgebracht.

De lezingen beginnen om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Om 20.15 is er een korte pauze, rond 21.00 uur sluiten we af.    

Wij hopen u op 28 november te zien in het HelvoirThuis!

Werkgroep Lezingen Vereniging 55+

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *