Slider

film: Baantjer: Het Begin (12+)

HELVOIRT – 8 november 2019     met o.a. Waldemar Torenstra

Op dinsdagavond 19 november draait Theater de Speeldoos in Vught de dramafilm Baantjer: Het Begin. Baantjer: Het Begin is een Nederlandse film uit 2019 van Arne Toonen, gebaseerd op de werken van Appie Baantjer. De film dient als kick-off voor de gelijknamige nieuwe dramaserie, die later in zijn geheel bij Videoland en RTL 4 te zien is.
In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.
“Baantjer: Het Begin is een vlotte, bekwaam uitgevoerde misdaadsoap die zijn bescheiden ambitie waarmaakt.” – NRC ★★★
drama 2019 | regie: Arne Toonen | met o.a. Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Ruben van der Meer | duur: 111 min.

Baantjer: Het Begin (12+) is te zien op dinsdag 19 november om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 6,25. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma & do van 13.00 tot 17.00 uur), een uur voor aanvang van een voorstelling of film of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *