Slider

Vughts college bijna klaar

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 11 januari 2021. Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vught is bijna klaar. Dat bleek uit interviews met raadsleden op Novo3. Naar verwachting worden de wethouders en het bestuursakkoord deze week gepresenteerd.

Als wethouders hebben zich gemeld: Toine van de Ven namens PvdA-GroenLinks, Mark du Maine namens de VVD, Yvonne Vos namens het CDA en Fons Potters namens D66. Geen van de nu genoemde wethouders komt uit Helvoirt.

Het bestuursakkoord wordt er een ‘op hoofdlijnen’. Niet alles wordt dichtgetimmerd, omdat het college meer dan vijf jaar moet uitzitten en je niet zo ver in de toekomst kunt kijken. Maar ook omdat alle partijen meer ruimte willen geven aan het debat in de gemeenteraad.

Bron: Helvoirt.net

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *