Slider1
slider2

Voorlees- en knutselactiviteit in Helvoirt?

HELVOIRT –  22 november 2021     Voorlees- en knutselactiviteit in Helvoirt?

Kom jij woensdag mee sporten of ga jij naar de voorlees- en knutselactiviteit in Helvoirt?

Woensdag 24 november a.s. is het weer tijd voor een sportieve en creatieve activiteit in Helvoirt! Om 14.30 uur starten we in de sporthal met Plein Sportief voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Op het programma staat Highscore Hero. We gaan allerlei verschillende spellen doen waarbij jij gaat proberen het beste uit jezelf te halen of samen met je team. Ondertussen hebben we een leuke samenwerking met het HUIS73. Zij komen woensdagmiddag ook weer met een leuke voorlees- én knutselactiviteit. Deze activiteit is juist voor de jongere kinderen uit groep 1-2. Deze week staat het boek ‘Boer Boris: Een paard voor Sinterklaas’ centraal. Beide activiteiten duren tot 16.00 uur.

Ouders kunnen erbij blijven, maar alleen als zij een coronabewijs aan kunnen tonen en het gebruik van een mondkapje is verplicht in het HelvoirThuis. Aanmelden? Voor Plein Sportief kan dat via www.vughtbeweegt.nl en voor de voorlees- en knutselactiviteit kan dat via: sachakraanen@huis73.nl. Wij kijken uit naar jouw komst! Tot woensdag!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *