Slider1
slider2

Veteranen 3 winnen de Eikelcup

HELVOIRT – 28 januari 2024. Afgelopen zaterdag (gisteren) was het weer zover 5 zaalvoetbal teams streden in de zaal van Helvoirthuis om de Eijkelcup.

Helaas moest Helvoirt 6 zich op het laatste moment afmelden dit was een tegenvaller voor de organisatie. Maar er werd snel geschakeld en enkele voetballers werden benadert of die interesse hadden om mee te spelen in Veteranen 3. Zaterdag middag rond 13.00 uur was Veteranen 3 een feit. En kon het toernooi alsnog met 5 teams worden gestart met ook Timmermans schilderwerken, team Cromvoirt en Veteranen 1 en 2. Met wedstrijd leider Jurgen Hamers en de scheidsrechters Maarten Hamers en Jan van Iersel werd er in de voorrondes gespeeld voor een plaats in de finale. Elk team 4 wedstrijden van 15 minuten.

Team Cromvoirt

Al snel bleek dat Veteranen 3 niet voor spek en bonen speelde. Met als keeper Theo van Hattum speelde ze gelijk tegen Team Timmermans 1-1. Timmermans won vorig jaar nog de finale tegen team Cromvoirt nu speelde deze teams tegen elkaar gelijk 2-2. Veteranen 1 en 2 speelden in de poule tegen elkaar het werd 4-2. Veteranen 3 bleef maar winnen Veteranen 1 en 2 en team Cromvoirt werden verslagen. Veteranen 1 deed het ook prima met overwinningen op team Timmermans en Cromvoirt mochten zij samen met Veteranen 3 de finale gaan spelen. De strijdt om de 3e en 4e plaats was nog niet beslist. In de laatste poule wedstrijd moest de beslissing vallen Veteranen 2 tegen Timmermans met een uitslag van 4-2 was de winnaar van vorig jaar uitgeschakeld. Veteranen 2 speelden om de 3e plaats tegen team Cromvoirt en verloren met 7-2 een verdiende overwinning voor team Cromvoirt.

Het debutanten team Veteranen 3 met inmiddels de minst gepasseerde keeper van het toernooi Theo en nog 2 andere Walking Footbalers speelden in de finale tegen Veteranaen 1 en wonnen met 4-1. Een verrassende winnaar van de Eikelcup 2024. Maar is nu alles echt goed gelopen voor veteranen 3 ?? Nee want de foto’s die zijn gemaakt tijdens de prijs uitreiking zijn helaas mislukt.

Na de prijs uitreiking was het nog lang gezellig in Het Klooster van HelvoirtThuis met als onverwacht ook nog een optreden van zanger Jan van de Boer. Het was weer een geslaagde editie van de Eijkelcup. Op naar de 10e editie op 25 januari 2025.

Iedereen bedankt.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *