Slider1
slider2

Uitnodiging verkiezingsdebat met Ruben Brekelmans

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 29 oktober 2023. VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt nodigt geïnteresseerden uit om aanwezig te zijn bij een scherp, interactief verkiezingsdebat onder leiding van Albert Verlinde.

Ruben Brekelmans, lid van de Tweede Kamer en nummer 6 op de lijst van de VVD, wil met u in gesprek gaan over asiel, migratie en buitenlandse zaken.

“De afgelopen jaren heb ik als Tweede Kamerlid hard gewerkt om onszelf beter te verdedigen tegen de agressie van Rusland, ons weerbaarder te maken tegen de dreigingen door China, en de ontwrichtende asielstroom onder controle te krijgen. Op deze thema’s zijn resultaten bereikt, maar moet ook nog veel gebeuren. We moeten meer doen om onze vrije manier van leven te beschermen tegen Rusland en China. En er zijn nog veel maatregelen nodig om de onhoudbare asielinstroom fors omlaag te brengen”, aldus Ruben. Hij wil hiermee, ook na de verkiezingen, verder aan de slag in de Tweede Kamer.

Uiteraard krijgt u zelf ook de gelegenheid om vragen te stellen.  De bijeenkomst vindt dinsdag 7 november plaats in Theaterwerkplaats Novalis.

Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. De toegang is gratis.

In verband met beperkt aantal plaatsen, graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar sophie@vvdvught.nl (uiterlijk 5 november 2023). Vol is vol. 

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *