Slider1
slider2

Treinreis met “DE KAREL” op dinsdag 16 april

HELVOIRT – 25 februari 2024. Vanwege de ruime belangstelling voor een dagje uit met “de Karel” organiseert Vereniging 55+ Helvoirt een mooie dagreis op dinsdag 16 april.

Deze reis is zowel voor leden als niet leden beschikbaar. We hebben een mooi programma met een bezoek aan de historische Hanzesteden, Zutphen en Zwolle.

Onder voorbehoud van de formele goedkeuring door ProRail ziet het reis- en tijdschema er ongeveer als volgt uit:

Vertrek vanuit Boxtel      8:45 uur

Opstappers in Vught       9:00 uur                            Aankomst Zutphen            10:30 uur

Vertrek Zutphen              13:30 uur                           Aankomst Zwolle               14:00 uur

Terugreis                          16:30 uur                           Aankomst Vught/Boxtel  18:30 uur

Genoemde tijden zijn richttijden. De exacte tijden zullen tijdig bekend worden gemaakt.

Zowel in Zutphen als Zwolle zijn de afstanden tussen het station en het centrum en diverse bezienswaardigheden op loopafstand van het station.

Zutphen heeft vele mooie smalle straatjes met veel historische gebouwen, musea en historische hofjes. Verder vind je hier de oudste bibliotheek van Nederland: de Librije.

Zwolle heeft vele mooie historische panden en musea en ook diverse hofjes. Voor de snoepers onder ons is een bezoek aan het Zwolseballetjes Huis een aanrader. Verder is een bezoek aan het museum de Fundatie zeker de moeite waard met op dat moment een tentoonstelling over “Oude & Nieuwe liefdes”

Naast de mogelijkheid voor een gezellig praatje tijdens de treinreis zijn we ook nog aan het kijken of we kunnen zorgen voor een stukje entertainment.

De kosten voor deze dag bedragen € 35,– per persoon.

Inschrijven kan tot uiterlijk 13 maart. Je aanmelding is definitief zodra je aanmelding en de betaling binnen is. Voor inschrijving en vragen mail je naar: gerrievugts2018@outlook.com of tel.nr 06-1903 8860.

De reissom van € 35,– per persoon maak je over naar bankrekeningnummer: NL44 RABO 0121 1941 67, ten name van Vereniging 55+

Organisatie Treinreis “de Karel”, Gerrie van de Ven – Emmie Witlox – Bernard Beijens

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *