Slider1
slider2

DO bijeenkomst op 6 oktober Thuiskomen bij Jezelf, wie wil dat niet!

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 26 september 2023. Het is duidelijk! We leven in een wereld waar verbinding met jezelf of de ander niet meer vanzelfsprekend is.

Massaal in de Burn-out, depressie, het leven is niet leuk, we ervaren weerstand, angst, er is grote eenzaamheid. Maar het kan anders, dat heb ik, Jeanette, bewezen. Niet ondanks, maar juist dankzij grote tegenslagen in mijn leven ben ik thuisgekomen bij mezelf en heb ik een fijn leven. Het zijn nooit de omstandigheden die bepalend zijn, maar hoe je ermee omgaat. Ik wil je graag inspireren en de weg wijzen. Het leven en jezelf in liefde omarmen. Want één ding is zeker, we gaan allemaal een keer dood, confronterend, maar dat hebben we allemaal gemeen, dus wat hebben we te verliezen.

Heb jij ook weleens het gevoel dat je niet in verbinding bent, niet met jezelf of de ander, dat je jezelf afsluit, het niet willen voelen, niet willen zien? De knop om in je hoofd en maar weer door. Het kan pijnlijk zijn de werkelijkheid aan te gaan, behalve als het leven leuk is….maar ben je er dan ook echt helemaal bij? Als je jezelf gevoelsmatig afsluit voor de minder fijne dingen in het leven, dan sluit je jezelf    automatisch ook af voor de rest. Het deurtje dat je dichttrekt maakt geen onderscheid voor leuk of niet leuk. Dus de leuke dingen, daar geniet je dan ook  minder van.

We leven vooral vanuit angst en tekort. We denken eerder, doe maar niet stel dat het mislukt ipv doe maar wel want stel dat het lukt. Het leven is rijk, mooi, liefdevol, echt en zo voelbaar. Wij zijn het leven en het is een enorme rijkdom waar we vaak aan voorbij gaan, en ja er is pijn, gemis, verlies, verdriet, confronterend en rauw.

Het leven is duaal en dat is ook de bedoeling. Beide kanten zijn er en dat is een enorme rijkdom.

Ik spreek vanuit mijn hart en deel graag mijn wijsheid en liefde voor het leven, en hoe je daar kan komen. Thuis bij jezelf en in de wereld.

Interesse en wil je er meer over weten? Dan ontmoet Jeanette je graag bij de DO bijeenkomst op vrijdag 6 oktober vanaf 09.30 uur in Elzenburg. Meld je wel van tevoren via do@welzijnvught.nl of bel naar 073-6565350.

DO (Doet Ontmoet) wordt georganiseerd op initiatief van de GGD samen met Omarmen (ervaringsdeskundigen armoede), ABZ, Kernteam Bestaanszekerheid en Welzijn Vught. Deze bijeenkomsten worden 1 keer in de maand op vrijdagochtend georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is. Elke bijeenkomst komt een ander thema aan bod. Het is gratis!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *