Slider1
slider2

Dit jaar weer in oktober Bedevaart naar Kevelaer

Het altaar in de basiliek te Kevelaer

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 25 september 2023. Het is zo langzaam aan een traditie dat er een jaarlijkse bedevaart vanuit Vught, Cromvoirt en Helvoirt naar Kevelaer gaat voor een bezoek aan O.L. Vrouw van Kevelaer , de Troosteres der Bedroefden.

Het initiatief is van de parochie Edith Stein waaronder de kerken uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt vallen. Dit jaar staat opnieuw een reis naar het Duitse stadje op te kalender en wel op dinsdag 17 oktober 2023. Iedereen kan daar mee naar toe. Er is nog plaats in de bus.

Informatie
Sinds begin september liggen er inschrijfformulieren in de kerken van de parochie Edith Stein. De aanmeldingen zijn tot 3 oktober 2023 welkom bij de pastorie van de H. Hartkerk in Vught en op het parochiecentrum in Helvoirt. Elke aanmelder moet een inschrijfformulier in sturen of afgeven. Informatie is te verkrijgen bij het parochiecentrum in Helvoirt tel: 0411-64 53 84
Belangstellenden uit Helvoirt kunnen in de ochtend op het kerkplein bij de Nicolaaskerk op de bus stappen en ’s ‘avonds uitstappen.

Bron: Werkgroep Bedevaart Kevelaer

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *