Slider1
slider2

Thema avond 10 april 2024 “Onder Invloed”

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 15 maart 2024. De thema avond van 2023 “In gesprek met je Puber” was een doorslaand succes met een record aantal inschrijvingen.

Naar aanleiding van de enquête, die na afloop is gehouden, is door de ouders een nieuw onderwerp gekozen: “Onder Invloed”. In gesprek met je kind over alcohol & drugs.

Woensdag 10 april 19.30 uur tot 22.00 uur

Veel jongeren komen in aanraking met drank en/of drugs, experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken jongeren soms meer dan goed voor hen is. Hoe zeg je ‘nee’ wanneer drank of drugs gebruiken de norm is?

Jongeren drinken minder én later als opvoeders duidelijke regels stellen. Hoe kun je je kind helpen als het gaat om een biertje of drugs? Onze school biedt in samenwerking met Theatergroep PlayBack de thema avond “Onder Invloed” aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op effectieve communicatie tussen ouders/verzorgers en hun kinderen. Bekijk een trailer van de ouderavonden om een goede indruk te krijgen. Theatergroep PlayBack helpt ouders te communiceren met hun tiener.

Medewerkers van Stichting Jeugd en Welzijn Vught en Novadic-Kentron zullen op deze avond aanwezig zijn om na afloop vragen te kunnen beantwoorden.

“De ouderavond van PlayBack is een verfrissende manier om de (geleverde) kennis bij ouders te laten beklijven.” – Nico van der Lely, kinderarts Polikliniek voor Jeugd en Alcohol,

Ouderraad Maurick College Vught

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *