Slider1
slider2

Coverband Deep Seated in de Rode Rik

HELVOIRT – 14 juni 2023 Deep Seated is een coverband met een breed scala van Pop, Rock en Jazz nummers, heel herkenbaar voor een breed publiek muziekliefhebbers.

“Deep Seated” betekent: sterk gevoeld of geloofd en moeilijk te veranderen volgens de Cambridge Dictonairy. Het ontstaan van de band en de naam wordt toegelicht tijdens het optreden.
De leden van de band zijn uitgenodigd voor de muziekmiddag in de Rode Rik. Zij geven uitleg over de verschillende muziekinstrumenten en laten horen hoe deze klinken in een passend muziekstuk. Ze hebben een grote diversiteit aan instrumenten die ze allemaal meenemen.
Ben jij een muziekliefhebber? Je hoort deze middag veel over allerlei instrumenten, over diverse soorten muziek en je hoort natuurlijk de muziek: Eagles, Racoon, Don McLean, Pink Floyd, Eric Clapton en nog veel meer. Natuurlijk nemen ze hun nieuwste CD mee zodat je deze in je bezit kunt krijgen!
Het belooft een gezellige muzikale middag te worden. Met muzikale groet namens Deep Seated: Arjen, Dirk en Jan.
Donderdag 22 juni 2023 | 14.00 – 16.00 uur | Rode Rik, Van Sonstraat 49 | Entree gratis, koffie/thee pinnen | vrije inloop
www.ouderensamen.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *