Slider1
slider2

Temperamentvolle muziek in de oude kerk.

HELVOIRT – 12 oktober 2023. Het Noten op de Noenconcert van deze maand staat in het teken van Zuid-Amerika. Voor u treden op: Claudia & Manito.

Claudia zingt liedjes uit Cuba, Argentinië, Chili, Venezuela en Paraquay Met haar zwoele stemgeluid treft ze het juiste gevoel dat deze muziek in zich draagt.
Claudia heeft haar gevoel voor muziek van thuis uit meegekregen. Van haar Surinaams/Antiliaanse vader heeft zij het temperament en van haar Indische moeder het fijnbesnaarde geërfd. Claudia bespeelt ook de Paraguayaanse harp.
Manito heeft altijd een voorkeur gehad voor de Spaanse gitaar. Dit instrument is volgens hem een verlengstuk van zijn ziel. Tijdens concerten speelt Manito flamenco- en zigeunertraditionals en zelf gecomponeerde stukken. Gebeurtenissen uit ‘het leven’ zijn vaak de inspiratiebron van deze nummers.

Claudia & Manito treden voor u op zondag 15 oktober in de Oude Kerk van Helvoirt om 12.15. De kerk is open vanaf 11.45 uur.

Het concert is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage in de schaal na afloop van het concert wordt op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden via notenopdenoen@ziggo.nl. Zolang er plaats is kunt u binnen lopen. U bent van harte welkom

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *