Slider

Teken petitie: Beemdhoeve 2.0

HELVOIRT – 23 september 2020. Wellicht hebben jullie het kranten artikel omtrent stal de Beemdhoeve gelezen vorige week. Mocht dit niet het geval zijn bijgevoegd het artikel: KLIK HIER

Thomas van Bezouw, Daan Voets en ik willen deze stal graag overnemen van de provincie en sloop voorkomen. Deze stal ligt ons erg aan het hart en wij hebben het idee dat de provincie ons hierin niet netjes behandeld heeft. Graag willen wij laten zien dat onze plannen veel meer betekenis hebben voor de gemeenschap en de omgeving van Helvoirt dan het slopen van dit gebouw.

Ook zitten er beschermde diersoorten in het pand zoals Boerenzwaluwen, huismussen en tevens vleermuizen die wij graag willen behouden. De provincie meent dat alle onderzoeken naar flora en fauna zijn afgerond maar er is nooit iemand geweest om de vleermuizen te onderzoeken. Graag willen wij hier de aandacht voor vragen door middel van een online petitie. 

De link naar de petitie KLIK HIER

Behoud van “De Beemdhoeve” als multifunctioneel complex

Wij – vrienden van de Beemdhoeve – roepen de provincie Noord-Brabant op om stal de Beemdhoeve in Helvoirt niet te slopen, zodat hier door 3 jonge initiatiefnemers een sociaal maatschappelijke plek gecreëerd kan worden voor Helvoirt en omgeving. Teken de petitie om kenbaar te maken dat jij voor het behoud en ontwikkeling van de Beemdhoeve 2.0 bent. “Provincie wil paardencomplex in Helvoirt slopen, jonge ondernemers hebben ideeën voor ‘Beemdhoeve 2.0′.

www.petities.com

Met vriendelijke groet: Thomas van Bezouw, Daan Voets en Emmely Langenhuizen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *