Slider1
slider2

Summer Gymnastics bij Prins Hendrik

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 19 juli 2021. Prins Hendrik, afdeling Gymnastiek biedt activiteiten aan voor leden én niet-leden.

We zijn erg blij dat we weer in de zaal mogen sporten. En dit willen we graag delen met zo veel mogelijk kinderen. Daarom heeft Prins Hendrik het project “Summer Gymnastics” bedacht. Het project bestaat uit twee delen.

Summer Gymnastics – deel 1

Verschillende lessen zijn opengesteld voor leden en niet-leden. Op deze manier kun je lekker een keertje extra komen sporten, maar het is ook een ideale manier om kennis te maken ver de verschillende lesgroepen. Zo hebben we activiteiten voor kleuters, acrogym en toestel turnen voor zowel jongens als meisjes.

Inmiddels hebben we al ruim 70 kinderen deelgenomen aan de activiteiten. Je kan je nog inschrijven voor de activiteiten van deze week. Er zijn activiteiten tot en met zaterdag 24 juli.

Summer Gymnastics – deel 2

Tijdens de zomervakantie organiseert Prins Hendrik ook leuke kennismakingsactiviteiten. Zes weken lang wordt er op maandagochtend een activiteit aangeboden. Kinderen gaan die ochtend kennismaken met acrogym, turnen, space turnen en freerunnen. Daarnaast is er ook een speciale kleuterhoek ingericht, zodat ook de allerkleinste kennis kunnen maken met de verschillende vormen van bewegen.

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie ga je naar www.ph.nl/summer-gymnastics of naar Vught Beweegt. Via de website van Vught Beweegt moet je je inschrijven.

Let op: inschrijven is verplicht. Deelname is gratis

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.