Slider

Subsidieregeling herbestemming monumenten

HELVOIRT – 7 oktober 2019. De landelijke ‘Subsidieregeling stimulering herbestemming monumenten’ is weer opengesteld. De subsidieregeling heeft betrekking op het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek ten behoeve herbestemmen en het wind- en waterdicht houden van monumentale objecten.

Niet alleen voor rijksmonumenten, maar ook voor gemeentelijke monumenten en andere karakteristieke gebouwen kan op deze regeling een beroep worden gedaan.
Aanvragen kunnen worden ingediend in de periode 1 oktober tot en met 30 november 2019.

Gratis ondersteuning en meer informatie?
Vanwege het grote cultuurhistorische en maatschappelijke belang van herbestemming biedt het Monumentenhuis Brabant gratis ondersteuning aan bij het indienen van de subsidieaanvraag. Belangrijk is dat de goede onderzoeksvragen worden gesteld en dat alleen zaken worden onderzocht die ook echt van belang en nodig zijn.
Het Monumentenhuis Brabant heeft ruime expertise op het gebied van herbestemmingsonderzoek en wil u graag van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u mailen naar h.gunter@monumentenhuisbrabant.nl of neem een kijkje op www.monumentenhuisbrabant.nl.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *