Slider1
slider2

Subsidie sloop vrijkomende agrarische bebouwing

HAAREN –  3 februari 2020. Om sloop aantrekkelijker te maken stelt de gemeente ook in 2020 subsidie beschikbaar. Burgemeester en wethouders hebben op 28 januari 2020 het plafond voor subsidieaanvragen sloop van vrijkomende agrarische bebouwing vastgesteld. Er is een bedrag van € 72.380 beschikbaar voor alle aanvragen.

Wat betekent dit?
Bent u agrariër of woont u op een voormalig agrarische bedrijfslocatie en heeft u de wens gebouwen te slopen, dan kunt u in aanmerking komen voor een sloopsubsidie. De gemeente stelt € 20 per vierkante meter voor sloop beschikbaar. Wilt u precies weten welke voorwaarden gelden? Bezoek dan de gemeentelijke website of neem contact op met de medewerkers van de gemeentewinkel, zij adviseren u graag.

Meer weten?
De subsidieregeling en het subsidieaanvraagformulier kunt u vinden op onze website www.haaren.nl, zoek op ‘sloopsubsidie’. Op deze site kunt u ook een afspraak maken met de gemeentewinkel. U kunt ook bellen met (0411) 62 72 82.

Bron: Gemeente Haaren

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *