Slider1
slider2

Straten van Helvoirt binnenkort opnieuw extra mooi verlicht.

HELVOIRT – 23 november 2021. Ook het komende jaar zijn de winkelstraten van Helvoirt tijdens de donkere dagen van het jaar weer extra verlicht.

Deze verlichting komt tot stand doormiddel van een groep Helvoirtse ondernemers die zich hebben verenigd in Stichting Verlichting Helvoirt. Zij zorgen doormiddel van een jaarlijkse inleg voor de financiële middelen om dit keer op keer mogelijk te maken.

We zitten inmiddels in de laatste fase van het afbetalen en zijn dan volledig eigenaar. Wilt U ons daarbij helpen of dit initiatief  ondersteunen dan heel graag. Naast de vaste groep ondernemers die dit mogelijk maken zijn we op zoek naar ondernemers die mede willen instappen. Dit heeft als groot voordeel dat we de kosten kunnen drukken voor degene die al jaren mee doen en misschien zelfs het aantal armaturen kunnen uitbreiden.  Ook eenmalige giften of schenkingen helpen ons enorm verder. Vind u het een goed initiatief en wilt u meer info hierover dan vertellen we er u graag over. Wilt een bijdrage/schenking doen? Héél graag!!!

NL43RABO0320328104  t.n.v. Stichting Verlichting Helvoirt

Met vriendelijke groet, Derk van Hattum, Edwin Pijnenburg & Monique Coppens (bestuur stichting verlichting Helvoirt)

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *