Slider

Stichtingen leergeld actief voor inwoners gemeente Haaren

HAAREN – 6 juli 2020. Sinds 1 januari 2020 kunnen inwoners van de gemeente Haaren ook financiële ondersteuning krijgen van Stichting Leergeld.

Ouders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar kunnen een aanvraag doen wanneer zij de middelen niet hebben om hun kinderen te laten meedoen. Denk bijvoorbeeld aan geld voor schoolreisjes of andere excursies maar ook aan schoolbenodigdheden en misschien zelfs wel zwemles. 

Waar kunt u terecht?

Heeft u kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en heeft u geen geld om uw kind mee te laten doen op school, bij een sportclub of op cultureel vlak? Doe dan een aanvraag bij Stichting Leergeld.

In Tilburg, Oisterwijk en Boxtel is deze stichting nu al actief voor inwoners van Biezenmortel, Haaren en Esch. Inwoners van Helvoirt kunnen vanaf 1 september gebruik maken van Stichting Leergeld Vught.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het werk van Stichting Leergeld of een aanvraag doen? Kijk dan op de website www.leergeld.nl. Wilt u meer informatie van de gemeente? Neem dan contact op met mevrouw Luijpen. Zij is bereikbaar op s.luijpen@mijngemeentedichtbij.nl of telefonisch op 0411-655911.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *