Slider

Stadsnieuws Tilburg verschijnt niet meer in Haaren

(rectificatie na foutieve informatie van DPG Media).

HELVOIRT, 5 december – Het Stadsnieuws Tilburg verschijnt vanaf 1 januari 2020 niet meer in de gemeente Haaren. Dit heeft uitgeverij DPG Media (voorheen de Persgroep) vorige week besloten.

DPG Media heeft geen reden gegeven waarom het stopt met de verspreiding in Haaren. De uitgeverij gaat  op meer plaatsen stoppen met bezorging van het Stadsnieuws.  

Het Stadsnieuws Tilburg verschijnt sinds 1 augustus in de vier dorpen van de gemeente Haaren nadat DPG Media had besloten huis-aan-huis blad de Meierij niet meer in Haaren te bezorgen maar alleen nog in Boxtel.

Het besluit van DPG Media betekent dat de gemeente Haaren de openbare bekendmakingen niet meer in het Stadsnieuws Tilburg kan publiceren. Voor zover bekend komt hiervoor geen ander huis-aan-huis blad in de plaats.

De gemeente bekijkt momenteel op welke wijze zij het gemeentenieuws vanaf volgend jaar zal bekendmaken. Naast elektronische publicatie wil de gemeente de publicatie van de openbare bekendmakingen in gedrukte media voortzetten. Daarmee wil het inwoners die digitaal minder vaardig zijn blijven bereiken. Veel gemeenten kiezen ervoor zowel digitaal als in gedrukte media te publiceren. Dat laatste is niet langer wettelijk verplicht. 

tekst: Peter Corvers

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *