Slider1
slider2

Sport Europe gaat tafeltennis laten zien en ervaren in De Zaal van JCV

HELVOIRT – 19 juli 2023     JCV zet een revolutionaire stap. Vanaf 1 september is de Vughtse tafeltennisvereniging niet de enige gebruiker van haar zaal aan de Van de Pollstraat, maar biedt de club voor tenminste drie jaar onderdak aan een mede-bewoner. JCV bundelt de krachten met Sport Europe, een tafeltennisspecialist die ruimten in De Zaal van JCV huurt en die dienst laat doen als Experience Center.

In de afgelopen maanden haalden JCV en Sport Europe de bezem door De Zaal om ruimte te maken voor de nieuwe huisgenoot. Op de verdieping gaat SE plekken gebruiken als kantoor- en ontvangstruimte, terwijl ruimte op de begane grond werd herschikt voor opslag en presentatie. “De zaal van JCV wordt onze showcase”, zegt Stefan Heijnis, die namens Sport Europe zijn handtekening zette onder de samenwerkingsovereenkomst. Voorzitter Siebren van der Zee deed dat namens JCV.
In die ‘showcase’ toont Sport Europe duizenden artikelen van ‘swerelds grootste tafeltennismerken.

De in Den Bosch woonachtige Heijnis (40), tevens bondsbestuurslid Talentontwikkeling en Topsport van de NTTB, gaf er de naam ‘SE Experience Center’ aan.

“Bij JCV willen we het complete plaatje van tafeltennis laten zien en onze klanten de mogelijkheid geven om materialen te testen en te laten ervaren. ‘De Zaal’ van JCV is daar uitermate geschikt voor omdat de club permanent over z’n accommodatie kan beschikken. Bovendien ligt Vught mooi centraal in diverse regio’s en ook België is niet ver weg.”
JCV heeft de garantie dat het tot tenminste 2079 gebruik kan maken van haar onderkomen aan Van de Pollstraat 3A. Behalve als ‘SE Experience Center – ‘Powered by JCV’ gaat Sport Europe de foyer gebruiken en wordt het trainings- en wedstrijdgedeelte van De Zaal ingezet voor allerlei tafeltennis-gerelateerde zaken als clinics, toernooien, personeelsuitjes, school- en kinderactiviteiten en (privé-)trainingen.
Daarbij kan Sport Europe een beroep doen op Vughtenaar Rudi van der Schoot, die als belanghebbende van SE en hoofdtrainer van JCV beide partijen bij elkaar bracht. Verder gaat de Eindhovense tafeltennisgoeroe Thieu van Vroenhoven zich bij JCV laten zien en komt de nationaal en internationaal bekende Anne Vlieg bij JCV privétrainingen verzorgen. Vanuit Friesland doorkruist de oud-bondscoach en 59-voudig ex-international het hele land voor zijn trainingssessies.

Binnenkort vindt de officiële opening van het SE Experience Center plaats. De nieuwe mede-bewoner van De Zaal gaat daar een bijzonder tintje aan geven, ondermeer door een er aantal oud-JCV’ers bij te betrekken.
(bij de foto)
Stefan Heijnis (links) namens Sport Europe en JCV-voorzitter Siebren van der Zee bevestigen de samenwerking met een handdruk.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *