Slider1
slider2

Save the date: move sportcafé vrijdag 10 december

HELVOIRT – 12 november 2021  Save the date: move sportcafé vrijdag 10 december

Vrijdagavond 10 december is het weer zo ver: het MOVE Sportcafé. Dit is een bijeenkomst voor alle sport- en beweegaanbieders uit Vught, Helvooirt en Cromvoirt én iedereen die sport en bewegen een warm hart toe draagt. We trappen de avond af met een introductie vanuit MOVE Vught om daarna in drie sessies uiteen te gaan: Coach de Coach, Nieuwe ontwikkelingen Uniek Sporten en Veranderende wet bestuur en toezicht rechtspersonen.
We vervolgen de avond met een bijzonder moment, namelijk de officiële ondertekening van het Vught Sportakkoord. Na het officiële gedeelte kun je, onder het genot van een hapje en drankje, nog gezellig napraten, netwerken en ideeën uitwisselen.

Zoals het programma al verklapt, komen er uiteenlopende onderwerpen aanbod, waardoor deze avond voor iedereen interessant en inspirerend is. Ben je een sportbestuurder, trainer/coach, commissielid, vrijwilliger of ben jij iemand die sport inzet (of wil gaan inzetten) als middel? Meld je dan aan voor het MOVE Sportcafé.

Het MOVE Sportcafé vindt plaats in het vernieuwde ruimte van het HelvoirThuis. De inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur met het programma.
Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@movevught.nl. Deelnaame is geheel gratis!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *