Slider

‘Samen Slim Rijden Helvoirt’ stopt

HELVOIRT – 19 mei 2020. De impact van corona voor het initiatief ‘Samen Slim Rijden Helvoirt’ is groot.  De mensen blijven massaal thuis en dit betekent dat de elektrische BMW’s ook veel stilstaan. We zien ons nu helaas genoodzaakt om ‘Samen Slim Rijden Helvoirt’ te stoppen, hoezeer dat ons ook spijt.

Naast het delen van de auto’s, werden de blauwe BMW i-3s ook veelvuldig gebruikt voor het vervoer van ouderen in ons dorp. Helaas is 1,5 meter in de kleine auto moeilijk te realiseren en dit deelvervoer zal dus ook stoppen.

Na de start in 2017 heeft het initiatief  landelijke bekendheid gekregen. Met het Helvoirtse bedrijf OnzeAuto zijn we in het hele land een serieuze speler geworden. En daar kunnen we best trots op zijn.

In september hopen we terug te komen met een nieuwe deelformule. Een aanpak die ook in Helvoirt interessant kan zijn. OnzeAuto is begonnen in Helvoirt en we willen hier graag actief blijven.
Dus: wordt vervolgd!

Als je op de hoogte gehouden wil worden, stuur dan een berichtje naar marcelkloprogge@onzeauto.com

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *