Slider1
slider2

Rit met de Karel op zondag 7 april

HELVOIRT – 28 maart 2024. Helaas heeft de opdrachtgever van een rit met de Karel op 7 april deze moeten annuleren.

Dat is uiteraard heel vervelend voor degenen die mee zouden gaan, maar is ook een kans voor jou om een keer met ons mee te rijden. Je kunt een kaartje boeken voor de Karel om vanaf station Tilburg Universiteit (gratis parkeren!) een leuke reis te maken. De hele dag ben je onderweg met de Karel en gaan we naar Hoorn en Enkhuizen.

Geniet van het mooie Hollandse landschap en steun ondertussen ook een goed doel. Want alle opbrengsten van deze rit gaan voor 100% naar KWF!

Je stapt rond 9:00 uur op in station Tilburg Universiteit. Vervolgens gaan we via Den Bosch, Geldermalsen naar Utrecht waar we een korte stop hebben op spoor 14. Vervolgens rijden we door naar Amsterdam Centraal spoor 9A via Maarssen en Amsterdam Bijlmer.

Nadat we ook daar kort de benen hebben gestrekt (en natuurlijk even hebben gekeken in de cabine) rijden we via Zaandam naar Hoorn. Hier komen we rond 11:30 aan op spoor 4B. Wij zetten dan de Karel even aan de kant om jullie om 13:40 weer op te pikken en naar Enkhuizen te gaan. Hier blijven we tot 16:00 uur staan op spoor 2 en dan gaan we terug richting het zuiden.

Tussendoor zijn er nog wat korte stops in Zaandam en Amsterdam (zodat we anderen niet in de weg zitten) om vervolgens rustig (rond de 70 KM per uur) terug te rijden naar Tilburg universiteit.

Tijdens de rit is het trio Drop Dead Gorgeous op de trein die met vintage muziek er een leuk spektakel van maken. Beïnvloed door iconen zoals de Andrews Sisters en Glenn Miller en geïnspireerd door moderne artiesten zoals Scott Bradlee, brengen ze een repertoire dat iedereen aanspreekt.

We willen benadrukken dat alle tijden nog onder voorbehoud zijn. Dit is globaal onze planning. De exacte tijden krijgen we een paar dagen van tevoren van ProRail.

We vragen voor deze leuke rit een eenmalig donatie van €35,- per persoon, welke voor 100% naar KWF gaat. Een koopje voor zo’n leuk dagje uit! En voor maar € 15,00 boek je er een lekkere lunch bij.

MEER INFO KLIK HIER

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *