Slider1
slider2

Kom helpen op REBiRTH Festival en verdien een zondag ticket (t.w.v. €55)!

HELVOIRT/HAAREN – 14 maart 2024. Op 12, 13 & 14 april is het weer tijd voor de jaarlijkse kick off van het festivalseizoen tijdens REBiRTH Festival 2024!

Wij zijn volop bezig met het organiseren van de grootste editie van REBiRTH Festival tot nu toe en kunnen dit natuurlijk niet zonder onze vrijwilligers! Daarom zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen achter de bar.

Tijdens REBiRTH Festival ben jij het visitekaartje van de organisatie en voorzie jij onze bezoekers razendsnel van een drankje terwijl je ondertussen geniet van de show! De afgelopen 13 edities waren een groot succes mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers.

Je kunt je vanaf nu aanmelden als barvrijwilliger voor de zaterdag van REBiRTH Festival (13 april 2024). Je kunt ervoor kiezen om een deel van deze dag te komen werken of de gehele dag, zo maak jij REBiRTH Festival van A tot Z mee.

Je kunt kiezen uit een van de volgende shifts:
Middag shift: 11.00 uur tot +/- 19.00 uur
Avond shift: 18.00 uur tot +/- 01.00 uur (dit is inclusief opruimen)
Hele shift: 11.00 uur tot +/- 01.00 uur (dit is inclusief opruimen)

Hard werken wordt beloond, daarom bieden we je diverse beloningen aan voor jouw gewerkte uren, zoals een ticket voor REBiRTH Festival zondag! Zo kun je REBiRTH Festival ook ervaren als bezoeker. Wil je graag helpen, maar wil je REBiRTH niet bezoeken? Dan kun je iemand anders blij maken met jouw beloning!

Dit wil je écht niet missen! De aanmeldingen sluiten op vrijdag 22 maart. Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met aanmelden voor jouw voorkeursshift, want VOL = VOL.

Ben je 18+ en lijkt het je leuk om een evenement eens van de andere kant mee te maken? Kijk dan snel op onze website: www.rebirth-festival.nl/vrijwilligers voor alle informatie over het helpen op REBiRTH Festival en het aanmelden als vrijwilliger!

Hopelijk zien wij jou op REBiRTH Festival. Samen gaan wij er een onvergetelijke editie van maken, tot snel!!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *