Slider1
slider2

REBiRTH Festival opent overlastpreventie-lijn!

HELVOIRT/HAAREN – 9 april 2024. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij als organisatie nemen om geluidsoverlast te voorkomen, spelen er ook altijd omstandigheden mee waar wij geen vat op hebben.

Denk hierbij aan de weersomstandigheden. Deze kunnen ervoor zorgen dat u misschien toch hinder ondervindt van ons evenement. Om eventuele klachten adequaat te kunnen behandelen, hebben we een speciaal telefoonnummer geopend.

Wij zouden het prettig vinden als u, bij eventuele klachten, dit nummer belt. Iemand van de organisatie zal u dan te woord staan en op die manier kunnen wij dan ook gericht handelen naar de gebieden die eventueel overlast ondervinden.

De lijn is open op:
Vrijdag 12 april: 09:00 – 01:00 uur
Zaterdag 13 april: 10:00 – 01:00 uur
Zondag 14 april: 10:00 – 00:00 uur

REBiRTH Festival overlastpreventie-lijn: 06 5130 0044
________________________________________

Wijziging verkeersplan
Om de kern van Haaren te ontlasten van eventuele drukte door bezoekers, is het verkeersplan dit jaar aangepast. Middels bebording leiden we alle verkeersstromingen vanaf de N65 naar de juiste locatie of zoveel mogelijk om de dorpskern heen.

Er zijn dit jaar twee nieuwe Kiss & Ride (Halen en Brengen) locaties in plaats van een, waarbij we de bezoekers nog specifieker sturen naar deze locaties. Taxi’s maken nog gebruik van de Gemeentewerf / Kantstraat.

Er zijn twee fietsenstallingen speciaal ingericht voor bezoekers van REBiRTH Festival.

Kom je vanuit Helvoirt / Vught?
Gebruik dan als navigatieadres: Antwerpsebaan 12, 5268 KB Helvoirt en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Torenstraat / Molenstraat.

Kom je vanuit Biezenmortel / Udenhout?
Gebruik dan als navigatieadres: Oude Baan 9, 5076 PJ Haaren en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Koolhofweg / Monseigneur Zwijsenstraat.

Let op: het is niet mogelijk om de N65 op andere locaties over te steken, hier zal op worden gehandhaafd. Parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen.

Meer informatie over het reizen naar REBiRTH Festival is te vinden op onze website: www.rebirth-festival.nl/reizen

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Bianca Vugts , 14 april 2024 @ 22:08

    Biezenmortel, zondagavond, ik zit in huis met alle ramen en deuren dicht en alles bonkt. Jullie gaan lekker tot middernacht door, ik moet morgen werken en mag maar uitzoeken hoe ik voldoende nachtrust krijg. Nee ik ga niet bellen, want dat helpt toch niet. Ik ben al die festivals kotsbeu. Waarom moet er kilometers ver overlast zijn voor alle inwoners voor de lol van een paar mensen? Waarom moet die muziek keihard? En straks allemaal klagen over gehoorschade. Festivalterreur noem ik dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *