Slider1
slider2

Ravage na ongeval N65

Ambulance heeft chauffeurs nagekeken; niemand ernstig gewond!

BIEZENMORTEL – 7 december 2020. Vanmorgen rond 09.00 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de N65 nabij de kruising Heusdensebaan Biezenmortel/Oisterwijk.

Een vrachtauto kwam van de richting Tilburg (reed richting Den Bosch) en vanaf de andere kant, Den Bosch richting Tilburg, reed een busje die wilde links afslaan de Heusdensebaan in.  Het busje is daarbij behoorlijk geraakt door de vrachtwagen. Een van de twee moet door het rood stoplicht gereden zijn. Wie is nog onduidelijk.

Het busje is total loss doordat hij ook nog eens tegen een verkeerslichtpaal werd geslingerd. Ook de vrachtwagen kan niet meer verder rijden en zal afgevoerd moeten worden. De afrit Heusdensbaan richting Oisterwijk is afgesloten. Er was een rijstrook van de N65 afgesloten. De verkeerslichten hebben schade en zullen hersteld moeten worden.

foto’s Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *