Slider

Raadsvergadering

HAAREN – 29 juni 2020. De gemeenteraad vergadert in een openbare bijeenkomst op donderdag 2 juli 2020. De vergadering begint om 19.00 uur.

Coronamaatregelen

Uiteraard volgen we de maatregelen van het RIVM. Dat betekent dat er slechts 34 mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn in de raadszaal en de hal.

Om geïnteresseerde inwoners en anderen in de gelegenheid te stellen toch de raadsvergadering te volgen zal de vergadering rechtstreeks worden uitgezonden via de website van de gemeente Haaren (dat kan middels deze linkhttps://live.unlimited.nl/gemeentehaaren/)

In gemeenschapshuis Den Domp is de raadsvergadering live te volgen op een groot televisiescherm.

Spreekrecht

De agenda voor de raadsvergadering vindt u op de website van de gemeente Haaren www.haaren.nl, kijk bij ‘Bestuur en Organisatie’ en klik op ‘Gemeenteraad’. U vindt de agenda in de vergaderkalender.

Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, neemt u voor 2 juli 12.00 uur contact op met de griffier, Eric Dammingh. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 13701183.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *