Slider

Politie massaal in Vught aanwezig i.v.m. vechtpartij

VUGHT – 3 april 2021. Een tweede conflict vanavond in Vught liep behoorlijk uit de hand bij de  Molenstraat ter hoogte van de kruising met spoorwegovergang en de Repelweg.

Wat er precies is gebeurd, is onbekend. Volgens een getuige verzamelden twee groepen mensen zich en liepen de gemoederen aardig op. Ook zijn er klappen gevallen. De politie rukte met meerdere wagens en een arrestantenbusje uit. Meer informatie over het voorval kon wijkagent Marcel de Rouw nog niet geven. “We gaan eerst onderzoeken wat er precies is gebeurd.” Ook waarom de twee mensen zijn aangehouden, wilde hij niet vertellen.

De politie kwam met tientallen voertuigen naar deze plaats en liep in kogelvrije vesten rond omdat iemand een wapen bij zich zou hebben gehad. De politie heeft twee aanhoudingen verricht.

Bron: HelvoirtNet/Foto’s Bart Meester

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *