Slider1
slider2

Pip, onze lieve kat, is vermist

HELVOIRT – 9 maart 2023     Onze lieve kat Pip is sinds gisterenavond niet thuisgekomen.

Pip is een echte binnenkat. Hij gaat altijd maar maximaal 5 minuten naar buiten, maar nu dus al meer dan 24 uur niet gezien. Pip is een vrij grote oranje kater en heeft lichte randen om zijn ogen (bijna een soort van witte eyeliner). Daarnaast heeft hij een donkergrijs vlooienbandje om en kan hij schrikken van snelle of onverwachte bewegingen.
Omdat het vannacht koud is geweest zijn we bang dat hij wellicht bij iemand in de motorruimte van de auto is geklommen om warmte en onderdak te zoeken en daar niet meer zelfstandig uitkomt. Dit is al vaker voorgekomen, maar aangezien dit zich beperkte tot onze eigen auto’s en de auto’s van de buren konden we hem meestal snel terug vinden. Hij is erg geliefd bij ons, dus alsjeblieft de vraag om voor het starten van de auto te kijken of hij vast zit in de motorruimte. Of misschien loopt hij ergens verdwaald op straat…

Mocht je hem zien of denken te zien, bel dan alsjeblieft naar een van onderstaande nummers:

06 47131473 (Sofieke Melman)
06 34222778 (Alphons Melman)

Alvast bedankt
Groetjes familie Melman,
Lange pad 7, Helvoirt

PIP IS WEER TERECHT

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Ine , 9 maart 2023 @ 21:55

    Alweer een kat vermist en in dezelfde buurt is mijn lieve kat beschoten en nu met een gebroken pootje in revalidatie. Mijn andere poes Micky was een paar maanden geleden ineens weg en is nooit meer teruggevonden. Het lijkt wel alsof hier in Helvoirt mensen wonen die katten waarvan intens gehouden wordt het liefst zien verdwijnen. Ook honden zijn niet veilig, denk maar aan de recente vergiftigingen bij het spoor. Alphons en familie, hopelijk komt jullie mooie rode kater gauw terug, ook ik zal naar hem uitkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *