Slider1
slider2

Pastoor James Joseph gaat naar De Goede Herder in Mill en verlaat Edith Stein in Vught

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 24 juli 2021. Pastoor James Joseph draagt op zondag 25 juli zijn laatste heilige mis op in de Nicolaaskerk te Helvoirt aanvang 9.30 uur.

In de Paulus en Sint Janskerk te Vught-Zuid klinkt dezelfde dag de bel om 11.00 uur als aanvang van de laatste viering samen met de kerkgangers. Reden hiervan is het vertrek van de pastoor bij de parochie Edith Stein in Vught/Cromvoirt/Helvoirt.

Bisschop Gerard de Korte van het bisdom ‘s-Hertogenbosch heeft James Joseph als pastoor benoemd in de parochie de Goede Herder in regio Mill. Zijn benoeming daar gaat per 1 augustus in. Nieuwbakken kapelaan Quinten Kerckhofs vult de vacature op die ontstaat bij de parochie Edith Stein.

Pastoor James Joseph heeft eerder afscheid genomen in de kerk in Cromvoirt. Op zaterdag 24 juli verzorgt pastoor James Joseph ook “een laatste” de viering in de Nicolaaskerk.

Van onze correspondent.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *