Slider1
slider2

Overval op Aldi nu in Udenhout

UDENHOUT – 11 maart 2020. Net zoals afgelopen zaterdag in Helvoirt heeft ook de Aldi van Udenhout zojuist overvallers binnen gehad.

20.00 uur. Er zou sprake zijn van twee daders. Medewerkers werden bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, aldus de politie. De daders vertrokken volgens getuigen te voet in de richting van de Slimstraat. Het is nog onduidelijk of ze iets buit hebben gemaakt. De Aldi winkel is gevestigd  bij het Tongerloplein in Udenhout.

De daders zijn op een scooter gevlucht! Verschillende buurtbewoners komen langs met tips/camerabeelden bij de winkel!  De politie heeft met verschillenden eenheden in de omgeving gezocht. Daar is ook gebruik gemaakt van een hond.

Afgelopen zaterdagavond werd er in Helvoirt een soort gelijke overval gepleegd. Zelfs het tijdstip lijkt verdacht veel op dat in Helvoirt. 

De laatste tijd zijn de Aldi winkels vaker doelwit van overvallen. Afgelopen zaterdag in Helvoirt en eerder in Hilvarenbeek, Goirle, Rijen en Tilburg werden de Aldi winkels overvallen

Foto: Gerben v/d Bruggen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *