Slider1
slider2

Oproep nieuwe vrijwilligers:

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 18 mei 2021. Voor Dagje Thuis, een dagactiviteit voor zelfstandig wonende ouderen, zoeken we vrijwilligers.

We zoeken mensen die graag willen helpen dat onze deelnemers een fijne maandag hebben.

De werkzaamheden, die van een vrijwilliger verwacht worden, zijn;

  • In de ochtend alles mee klaar zetten. Gedurende de dag koffie en thee uitschenken en de activiteiten mee begeleiden. Aan het eind van de dag alles mee opruimen.
  • Gezellig aanwezig zijn voor de deelnemers, een praatje maken en helpen waar nodig.
  • Je kunt kiezen uit 2 diensten van 9.30 – 13.00 uur of van 13.00 – 16.30 uur. Een hele dag ook mogelijk (dit is inclusief gratis lunch)
  • Naast de voldoening van mensen een leuke dag geven staat er ook tegenover dat je gebruik mag maken van het scholingsaanbod van de Vrijwilligersacademie073.

De dag vindt plaats in het HelvoirThuis en wordt begeleid door een medewerker en vrijwilligers van Welzijn Vught.

Wil je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks komen? Of heb je een leuke hobby waar je iets over wilt vertellen of de deelnemers wilt laten proberen? Neem dan contact met ons op.

De contactpersoon is Esther Schellekens van Welzijn Vught, 06-30042286 of mail naar estherschellekens@welzijnvught.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *