Slider1
slider2

OPROEP AAN ORGANISATOREN: ANNULEER EVENEMENTEN EN BIJEENKOMSTEN

HELVOIRT – 11 maart 2020. Organisatoren van evenementen en bijeenkomsten in de gemeente Haaren worden verzocht deze te annuleren.

Dit dringende advies van burgemeester de Boer geldt vanaf vandaag tot en met 16 maart. Alle gemeentelijke bijeenkomsten in deze periode zijn door het college van B en W al afgelast.
Door gehoor te geven aan het advies dragen organisatoren bij aan de beteugeling van de verspreiding van het Coronavirus. Dit advies is een aanvulling op het verbod in Brabant op grote evenementen met meer dan 1000 deelnemers.

Ook alle door de gemeente georganiseerde bijeenkomsten met deelnemers buiten de eigen ambtelijke organisatie worden afgelast. Daarom gaat de feestelijke opening van het Schilderstraatje in Helvoirt op donderdag 12 maart niet door.

We doen dit, omdat we als gemeente normaal gesproken graag willen dat er veel mensen komen. Maar dat past niet bij de ‘sociale onthouding’ die we in Brabant met elkaar hebben afgesproken.

Burgemeester de Boer: “Het afblazen van evenementen en bijeenkomsten vanwege het Coronavirus is een vervelende en verregaande maatregel. Het betekent nogal wat. Maar alleen met een gezamenlijke en gerichte ingreep als deze kunnen we het Coronavirus een halt toe roepen”.

Maandag 16 maart wordt duidelijk of er meer en/of voor een langere periode maatregelen getroffen moeten worden.

Bron: Gemeente Haaren

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *