Slider

Opgegroeid in Helvoirt

Nieuwe reeks posters op het pomphuisje

HELVOIRT – 11 februari 2019. Deze week wordt het eerste nummer van de 54e jrg van ’t Pomphuiske in Helvoirt verspreid. Met een gestaag groeiende oplage van inmiddels bijna 2200 exemplaren is ’t Pomphuiske nog altijd een veelgelezen medium.

Na de succesvolle reeks van posters onder de titel Hand in Hand kwamen er het voorbije jaar veel mooie Helvoirtse vriendenparen voorbij.
Deze maand start de reeks Opgegroeid in Helvoirt. Daarin komen vooral jonge mensen aan het woord die na opgegroeid te zijn in Helvoirt het land en/of de wereld zijn ingetrokken om daar hun passie te volgen.
Op de eerste poster vertelt Geertje de Lange wat ze doet in Zweden en waarom ze daar terecht is gekomen. Ze is haar geboortedorp nog lang niet vergeten en ook haar vriendin Sarah niet. Lees er meer over in ’t Pomphuiske dat deze week op uw deurmat ligt.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *